ANUNT

COMUNA LIVADA titulara a proiectului construire retea de canalizare in comuna Livada, jud.Arad anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Arad in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Construire retea de canalizare in comuna Livada, jud.Arad”, propus a fi amplasat in extravilan si intravilan mun.Arad si a localitatilor Livada si Sanleani, jud.Arad.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru protectia Mediului Arad splaiul Mures, FN, jud.Arad in zilele de luni-vineri intre orele 08.00-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmar.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support